Bageterie Boulevard je český moderní exprès gourmet koncept s francouzským šarmem. Její specialitou jsou křupavé bagety plněné originálními a kvalitními surovinami, na místě upečené a vždy čerstvě připravené na vaše přání.
Našim cílem je naplnit potřeby zaneprázdněného městského moderního zákazníka přes celý den. Od snídaní, rychlého šálku kávy dopoledne, oběda až po večeři. Naše receptury vycházejí z tradiční Evropské gastronomie – servírované v bagetě.
Stěžejní marketingovou aktivitou Bageterie Boulevard je Chef menu. Jedná se o sezónní menu, které uvádíme každé 3 měsíce většinou okolo prvního dne nového ročního období.
Ke spolupráci na tomto menu standardně oslovujeme vyhlášené šéfkuchaře, kteří pro nás připravují receptury, jež kladou důraz na originalitu, sezónní a autentické ingredience a moderní trendy světové gastronomie.
Věříme, že právě díky těmto sezónním menu mají naši zákazníci jedinečnou příležitost ochutnat vysokou gastronomii v rychlém občerstvení.